Saturday, February 9, 2013

Ukrepi "popravljanja" obstoječeg


Vastu priporoča lahko tudi tako imenovane ukrepe popravljanja, ki vaš dom uskladijo z naravnimi načeli Vastu vidje. To so lahko predmeti ali okraski, s katerimi bi tudi sicer urejali stanovanjski prostor. Vastu dopušča raznolik pristop. Način uravnavanja je lahko le slika, ki bi jo tudi sicer kupili. Lahko je okrasni predmet, ki ga lahko kupite za nekaj evrov ali original, ki ga boste plačali tisočkrat več, po svojih možnostih in nagnjenjih.

Da pa bi mogli izbrati, kar potrebujete, morate vedeti, h kateremu »božanstvu prostora«  pristopate. S tem se lahko seznanite preko knjige Vastu ali še bolje preko Vastu svetovalca. Ko že veste, kaj iščete in želite, je morda najenostavneje, da izbirate predmete iz naše ponudbe. Seveda pa  lahko izberete tudi predmete drugod, vendar se lahko primeri, da nekateri izžarevajo elemente, ki niso primerni iz Vastu stališča.

V prihodnosti nameravamo odpreti neke vrste vastu trgovino, v kateri se bodo lahko kupovali predmeti glede na Vastu potrebe. Zaenkrat so to le Vastu jantre in labirinti, ki lahko služijo kot načini popravljanja posameznih problematičnih prostorov in situacij.